Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste doelpunt in 2015 levert Heracles Almelo niets op

Laatste update:

AZ herstelde zich met de zege van de kansloze bekernederlaag tegen FC Twente. Aron Jóhannsson had na dit duel gemopperd over zijn rol in het elftal, maar kreeg zondag weer een basisplaats van John van den Brom. De spits betaalde het vertrouwen van zijn coach terug, want nog binnen tien minuten spelen zette hij AZ op voorsprong. Nemanja Gudelj beproefde zijn geluk na een afgeslagen hoekschop met een omhaal, die vlak voor de doellijn werd verlengd door Jóhannsson.

AZ was in de openingsfase duidelijk de betere ploeg en Jóhannsson had ook de 2-0 kunnen maken, maar de spits wilde het te mooi doen en wipte de bal over het vijandelijke doel. Aan de overkant was de eerste kans op de gelijkmaker voor Mark-Jan Fledderus, maar zijn vrije trap werd net uit het doel getikt door Esteban. De keeper moest ook ingrijpen bij een inzet van Illias Bel Hassani en zag Celso Ortiz kort hierna geblesseerd uitvallen. De middenvelder is naar het ziekenhuis gebracht voor foto's en er wordt gevreesd dat hij zijn onderarm heeft gebroken.

De wedstrijd zakte na de wissel naar een bedenkelijk niveau en AZ nam zijn minimale voorsprong mee de rust in. Tien minuten na de onderbreking werd de marge verdubbeld: Markus Henriksen speelde zichzelf met een fraaie beweging vrij en behield het overzicht, waarna hij Steven Berghuis een niet te missen kans bood. Heracles probeerde er in het restant nog wel wat van te maken, maar een inzet van Bryan Linssen werd van de doellijn gehaald door Jeffrey Gouweleeuw en ook Bel Hassani en Simon Cziommer wisten niet te scoren.

Tien minuten voor tijd maakte Darri alsnog de aansluitingstreffer, waarna Heracles op zoek ging naar de gelijkmaker. Die viel echter niet en kort voor het einde besliste AZ de wedstrijd: Dabney dos Santos werd op rechts vrij gespeeld en probeerde te scoren met een leep balletje. Zijn lobje belandde echter op de paal en lat, waarna Henriksen er als de kippen bij was om de 3-1 binnen te werken. AZ keert dankzij de overwinning terug op de vijfde plaats van de ranglijst en speelt aankomende donderdag tegen Ajax. Heracles ontvangt dan FC Groningen.

-

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties