Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste formele bod van Feyenoord op oude bekende 'veel te laag'

Laatste update:

El Ahmadi kampt met heimwee naar zijn familie en vrienden in Nederland en kent Fred Rutten daarbij van hun gezamenlijke periode bij FC Twente. Bovendien lijkt de middenvelder dit seizoen niet in de plannen van manager Paul Lambert voor te komen. El Ahmadi, die aan zijn derde seizoen in Birmingham bezig is, ontbrak afgelopen weekeinde tegen Newcastle United.

Fred Rutten erkende afgelopen weekeinde de interesse in El Ahmadi. "We hebben naar hem geïnformeerd", vertelde de coach van Feyenoord. "Daar hoef ik niet omheen te draaien. De rest is aan de directie. Ik denk dat hij een type is dat heel goed de rust in het team kan brengen. Je hoopt altijd op spelers die iets extra's kunnen brengen. En niet op spelers voor de breedte, want die hebben we hier al."

Denk jij dat Karim El Ahmadi deze zomer naar Feyenoord gaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties