Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste gemiste strafschop Balotelli; Napoli wint bij Milan

Laatste update:

Napoli dankte de zege op Milan mede aan de gemiste penalty van Balotelli, maar ook zeker aan een flitsend begin van de wedstrijd in de modestad. De bezoekende ploeg schoot uit de startblokken en kreeg in de eerste zes minuten al vier (!) grote kansen, waarvan de laatste de openingstreffer opleverde. Nadat Marek Hamsik naast, Valon Behrami over en Gonzalo Higuaín naast hadden geschoten, kwam de bal uit een vrije trap terecht bij Raúl Albiol. Hij kopte de bal voor het doel, waar Miguel Britos de 1-0 binnenknikte. Voor de Uruguayaanse verdediger betekende het pas zijn tweede doelpunt voor Napoli en zijn eerste sinds 13 februari 2012.

Milan moest na het slechte begin meer de aanval zoeken en de eerste kans van de gasten kwam op naam van Balotelli, die Reina aan het werk zette. De aanvaller schoot ook een vrije trap net naast, terwijl hij het beter had moeten doen bij een volley uit een hoekschop. Kort voor rust kreeg Balotelli nog last van zijn knie, maar de sterspeler van Milan werd in de onderbreking opgelapt door de medische staf en kon gewoon beginnen aan het tweede bedrijf. Daarin zocht Milan verder naar de gelijkmaker, die kort na de pauze leek te vallen, na een fout van Reina.

De keeper zat mis bij een voorzet, waardoor Philippe Mexès leek te kunnen scoren. De verdediger wist de bal echter niet het beslissende zetje te geven en kon dat zelf ook haast nauwelijks geloven. Het bleek een misser met vervelende gevolgen te zijn, want kort hierna kwam Napoli uit het niets op 0-2. Higuaín draaide goed weg bij zijn directe tegenstander, schoot van afstand op doel en zag Christian Abbiati niet goed optreden. De keeper kreeg weliswaar een hand tegen de bal, maar het leder ging alsnog in het net. Milan stond nu voor een bijzonder lastige opgave, maar gaf de moed niet op.

De thuisploeg bleef de aanval zoeken en kreeg een halfuur voor tijd een strafschop, na een overtreding van Albiol op Balotelli. De aanvaller ging zelf achter de bal staan en een doelpunt leek een zekerheid, maar voor het eerst in zijn professionele loopbaan miste hij een strafschop. De teleurstelling was groot bij de fans in het San Siro, maar Balotelli bleef niet te lang treuren en schoot twintig minuten voor tijd nog op de lat. In de slotfase van het duel was Super Mario met een fraai schot nog wel trefzeker, maar voor Milan was dat niet voldoende voor een goed resultaat. Na het laatste fluitsignaal kreeg Balotelli nog een rode kaart, na een discussie met de arbitrage.

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
27
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties