Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste land al uitgeschakeld in kwalificatiereeks voor WK van 2018

Laatste update:

Mongolië verloor dinsdag in eigen huis met 1-0 van Timor-Leste, terwijl er uit al met 4-1 was verloren. Patrick Fabiano was dinsdag verantwoordelijk voor het enige doelpunt in Ulaan-Baatar. Timor-Leste blijft nu hopen op deelname aan het WK van 2018, voor Mongolië is de droom voorbij. Vorige week werd al bekend dat Zimbabwe niet mee mag doen aan het WK in Rusland; de Zimbabwaanse federatie werd op deze manier bestraft voor het niet nakomen van achterstallige betalingen aan voormalig bondscoach José Claudinei.

In totaal zijn er nu nog 208 landen, inclusief het reeds gekwalificeerde gastland Rusland, in de race voor de wereldtitel. In Europa is de WK-kwalificatiereeks nog niet eens begonnen; daar is men nog bezig met de kwalificatie voor het EK van 2016 in Frankrijk.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties