Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste misstap voor Ronald Koeman door toedoen van Luuk de Jong

Laatste update:

In een bijzonder enerverende eerste helft wilden Barcelona en Sevilla niet voor elkaar onderdoen. Het was Sevilla dat sterk van start ging: het team van Lopetegui wilde de bal hebben en zocht nadrukkelijk het doelgebied van Neto op. Dat leverde na acht minuten reeds resultaat op. Na een voorzet van Suso vanaf links liet Frenkie de Jong zich in de lucht verrassen door Jules Koundé en kwam de bal terecht voor de voeten van Luuk de Jong, die het leer door het midden én via de hand van Neto in het doel schoot: 0-1.

LUUUK DE JONGGGG IN CAMP NOU?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Het antwoord van Barcelona mocht er zijn: nog geen minuut later kwam het team van Koeman reeds langszij. De magistrale pass van Messi richting Jordi Alba was al een half doelpunt waard, omdat de onhandige onderschepping van Jesús Navas ervoor zorgde dat Philippe Coutinho de bal hoog achter Yassine Bounou kon werken. De gelijkmaker sorteerde positief effect op Barcelona, al bleef Sevilla goed drukzetten en waren de tegenaanvallen van de bezoekers uitstekend georganiseerd. Pogingen van Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Ansu Fati en Lionel Messi richting de rust leverden niets op.

Op een kans voor Griezmann na ging de tweede helft relatief rustig van start, maar na een uur spelen werd de wedstrijd zonder meer levendiger. Koeman haalde Fati en Griezmann naar de kant en vestigde zijn hoop op Pedri en Trincao. Luttele minuten later kwam Barcelona heel goed weg toen een pass van een andere invaller, Youssef En-Nesyri, via Ronald Araujo tegen de lat ging. Sevilla groeide in de wedstrijd naarmate de tweede helft vorderde en was via Ivan Rakitic en En-Nesyri dicht bij een tweede doelpunt in het Camp Nou.

Sergiño Dest DEBUTEERT bij FC Barcelona en maakt al meteen een opvallende indruk ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Een kwartier voor tijd mocht Dest zijn officiële debuut maken; hij verving de ietwat aangeslagen Jordi Alba, terwijl Miralem Pjanic de plek van Coutinho overnam. In de slotfase had Barcelona nog uitzicht op de overwinning. Bounou reageerde goed op een schot van Messi door een woud van verdedigers en ook Frenkie de Jong kon ter hoogte van de strafschopstip niet scoren toen Sergio Busquets zich plotseling een buitenspeler waande. Luuk de Jong werd enkele minuten voor tijd naar de kant gehaald en zag hoe Bounou met een redding op een poging van Trincao voorkwam dat Barcelona toch drie punten pakte.

-

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties