Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste nederlaag van het seizoen wordt Feyenoord niet fataal

Laatste update:

Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd. De Rotterdammers, met Ofir Marciano en Wouter Burger als vervangers van het afwezige duo Justin Bijlow en Marcos Senesi, hadden de controle en kregen via een schot van Tyrell Malacia de eerste kans van de wedstrijd. Na 25 minuten ontstond een kans voor Guus Til na voorbereidend werk van Luis Sinisterra; de huurling van Spartak Moskou trof de lat. Gaandeweg de eerste helft kwam Elfsborg echter meer in het stuk voor. Sinisterra voorkwam op de doellijn een openingsdoelpunt van Elfsborg, toen een grote kopkans voor Leo Väisänen ontstond nadat Marciano mistastte bij een voorzet van Alexander Bernhardsson.

Drie minuten voor de rust kwam Elfsborg op voorsprong. Johan Larsson mocht uitleggen voor een vrije trap, net buiten het strafschopgebied, en schoot snoeihard raak via de binnenkant van de rechterpaal. Feyenoord oogde wat nonchalant na de dominante fase in de eerste twintig minuten, maar had weinig reden tot zorg vanwege de ruime overwinning in de eerste wedstrijd. Vlak na de pauze verdubbelde Elfsborg echter de marge. Na een verkeerde inworp van Marcus Pedersen mocht Elfsborg ingooien en kwam de bal via Jeppe Okkels bij Alexander Bernhardsson, die voor Burger kwam en de bal buiten bereik van Marciano plaatste.

Marciano voorkwam met een goede redding dat Elfsborg na een corner op 3-0 kwam, waarna Feyenoord scoorde uit een fraai uitgespeelde aanval. Na een fraaie opening van Alireza Jahanbakhsh trok Luis Sinisterra vanaf de linkerflank het strafschopgebied in, alvorens de vrijstaande Til te bedienen bij de tweede paal: 2-1. Een duidelijke handsbal van Simon Strand in het strafschopgebied leverde Feyenoord door het gebrek aan een VAR daarna geen penalty op. Elfsborg kwam dertien minuten voor tijd op 3-1 door een van richting veranderd schot van Marokhy Ndione. Marciano voorkwam dat Jacob Ondrejka er zelfs 4-1 van maakte.

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties