Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste succesje voor Babel: 'Dit is wat anders dan de Premier League'

Laatste update:

"Ik maak mij geen zorgen over mijn eigen prestaties, want het gaat om het team. Maar ik speel in een nieuwe competitie om moet daar natuurlijk aan wennen. Ik hoop mijn kwaliteiten vanaf nu zoveel mogelijk te laten zien en ga hard werken om de drie punten voor het team te verdienen", zei de voormalig Oranje-international na afloop van het duel in Abu Dhabi.

Babel kreeg vorige week woensdag na de met 4-2 gewonnen Super Cup-wedstrijd tegen Al-Nasr kritiek van de Kroatische trainer Zlatko Dalic. "Ik verwacht meer, zeker van de buitenlandse spelers en zeker van Babel. Hij stopte bijna met lopen. Hij was moe en daarom heb ik hem na een uur gewisseld." Tegen Al-Nasr werd er bij een temperatuur van 36 graden Celius gevoetbald en daar had Babel duidelijk moeite mee.

Na het duel met Al-Sharjah van maandagavond erkende de buitenspeler dat het moeilijk aanpassen is in Abu Dhabi en er werd hem speciaal gevraagd naar de overeenkomsten tussen de Premier League en de Liga van de Verenigde Arabische Emiraten : "Het is anders dan bijvoorbeeld bij Liverpool. Ik was toen 20 en nu 28. Het is bovendien een andere competitie en een andere cultuur dan in Engeland, je kan die competities niet met elkaar vergelijken", aldus Babel.

DOELPUNT! De eerste goal van Ryan Babel in dienst van Al-Ain is een feit! #abudhabi #vae #alsharjah #lekkerschot #instavoetbalzone

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Volg jij de Liga van de Verenigde Arabische Emiraten?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties