Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste tegenstander Oranje op het EK bekend: Szczesny grote held van Polen

Laatste update:

Bij Wales moesten Kieffer Moore en Brennan Johnson voor de doelpuntenproductie zorgen. De niet geheel fitte Aaron Ramsey begon op de bank. Aan de kant van Polen moest Robert Lewandowski voor het gevaar van de bezoekers zorgen. Voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski begon op de bank,

De ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar in de openingsfase, al wist Polen langzaam maar zeker het initiatief te gijpen. Veel leverde dat echter niet op voor Polen, terwijl het thuispubliek in Cardiff zijn ploeg aanmoedigde om naar voren te trekken. Dat leek effect te hebben, want vrij snel daarna leek de aanvallende spirit volledig terug. Het leverde ook een grote kans op, al stelde Ben Davies teleur door uit een hoekschop over te koppen.

Het volgende gevaar van Wales kwam op naam van Moore. De aanvaller kreeg in de zestien (te) veel ruimte van Pawel Dawidowicz, waardoor de kopbal van Moore, die zijn inzet ver naast zag gaan, erg teleurstelde. Wales bleef aanzetten en kwam gevaarlijk voor het doel van Wojciech Szczesny, die opgelucht kon ademhalen toen een scherpe voorzet van Johnson niets opleverde.

Op slag van rust werd het Cardiff City Stadium even helemaal gek. Davies kopte in tegenstelling tot zijn eerdere kans ditmaal wel prima binnen, maar de mandekker van Tottenham Hotspur bleek net achter Przemyslaw Frankowski te hebben gestaan, waardoor er een streep door de openingstreffer ging.

Ook na rust scheelde het niets of Moore had Wales op voorsprong gekopt. Zijn poging leek de bovenhoek in te vliegen, maar Juventus-goalie Szczesny liet zien een uitstekende keeper te zijn en tikte de bal ternauwernood over. Polen werd sporadisch gevaarlijk, al was het flink schrikken toen Lewandowski een hoekschop binnen leek te kunnen knikken. Davies voorkwam dat echter met een uiterste ingreep.

Er moest een verlenging aan te pas komen. Daarin gebeurde er, mede door de zichtbare spanning bij beide ploegen, niet gek veel. Ludogorets-sterspeler Jakub Piotrowski zag zijn schot maar net langs de rechterpaal vliegen, tot opluchting van het publiek. Vlak voor tijd pakte Mepham zijn tweede gele kaart, al had die kaart niet echt gevolgen meer. In de strafschoppenserie miste alleen James.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties