Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste verlies voor City na 227 dagen: 'In februari wellicht een verschrikking'

Laatste update:

"Het was een goede wedstrijd, met mijn felicitaties voor de thuisclub", stelde Guardiola, die wist dat Shakhtar zich door de zege ook bij de laatste zestien in het toernooi schaarde. De oefenmeester stelde zeker niet zijn beste elf op, met oog op de komende topper tegen stadsgenoot Manchester United. De basiself verschilde op liefst zeven posities ten opzichte van het team dat afgelopen zondag te sterk was voor West Ham United.

"Ik ben blij voor Tosin Adarabioyo, Phil Foden en Brahim Diaz dat ze goed hebben gespeeld", benadrukte Guardiola. "We kwamen hier om te winnen en hebben er tot het eindsignaal voor gestreden. Het zat er deze keer echter niet in, maar ik ben tevreden over onze manier van spelen. Het eerste doelpunt van Shakhtar was geweldig. Bij de tweede tegentreffer zagen we er niet goed uit."

Het was voor Manchester City de eerste nederlaag in 227 dagen en de eerste misstap na een reeks van twintig opeenvolgende zeges. Guardiola wilde nog niet vooruitlopen op de loting. "Maandag is de loting en vanaf maandag praten we over de loting. De vorm zal doorslaggevend zijn. Wellicht zullen we in februari een verschrikking zijn. Het zal niet makkelijk zijn."

Gabriel Jesus heeft voor het eerst sinds oktober 2016 een officiële wedstrijd verloren: na een 1-0 nederlaag bij Santos leed hij tot woensdag niet één nederlaag in 42 opeenvolgende duels met Palmeiras, Manchester City en het nationale elftal van Brazilië #gabrieljesus #mcfc #palmeiras #brazil

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Manchester City vliegt vandaag terug naar Manchester, na een lichte training in Kharkiv. Zondag wacht de topper tegen Manchester United, dat eventueel op een achterstand van elf punten kan worden gezet. "Nu gaan we uitrusten en vanaf morgen gaan we ons focussen op de eerstvolgende wedstrijd."

-
Denk jij dat Manchester City dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
2
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties