Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Effectief AC Milan klopt Lazio; tweede goal Kishna

Laatste update:

Lazio en Milan gingen in de eerste helft redelijk gelijk op, maar de beste kansen waren voor de bezoekers en zij gingen ook met een voorsprong de rust in. Andrea Bertolacci opende na een klein half uur de score door binnen te schieten nadat doelman Federico Marchetti een voorzet van Alessio Cerci voor zijn voeten had geduwd: 0-1. De doelpuntenmaker liep een paar minuten later een spierblessure op en werd vervangen door Andrea Poli. Voor de goal was Milan via Giacomo Bonaventura (schot over) en de bedrijvige Cerci (redding Marchetti) ook al tweemaal gevaarlijk geweest.

Lazio had geluk dat het bij rust bij 0-1 bleef en men met elf man bleef staan, want Cerci krulde acht minuten voor de thee tegen de paal en Sergej Milinkovic-Savic kreeg geen kaart na een elleboog in het gelaat van Juraj Kucka. De grootste kans voor Lazio was die voor Felipe Anderson, maar zijn schot werd simpel uit de hoek gedoken door de zestienjarige Gianluca Donnarumma. De doelman eiste kort na rust een negatieve hoofdrol op door medespeler Alex met zijn knie per ongeluk uit de wedstrijd te schoppen.

De Braziliaan werd vervangen door Philippe Mexès en de invaller scoorde na 68 seconden bij zijn eerste balcontact de 0-2: de Fransman kopte raak uit een vrije trap van Bonaventura. Lazio kwam nog twee keer dicht bij de aansluitingstreffer, maar Donnarumma hield een boogbal van Senad Lulic tegen en een doelpunt van invaller Kishna werd vanwege buitenspel terecht afgekeurd. De Nederlander kwam vijf minuten voor tijd alsnog tot scoren; Donnarumma ging daarbij niet vrijuit. Die treffer betekende de 1-3, want Carlos Bacca had eerder voor de 0-3 gezorgd.


-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties