Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Effectief Swansea smeert Liverpool nederlaag aan

Laatste update:

Het was veelzeggend dat Liverpool voor het eerst sinds november 2015, ook toen tegen Swansea, in de eerste helft van een Premier League-wedstrijd niet één keer tussen de palen mikte. Het team van Jürgen Klopp had het meeste balbezit, maar kwam niet veel verder dan een omhaal van Adam Lallana en een kopbal van Firmino. De thuisploeg wist dan ook niet te scoren en mocht van geluk spreken dat het bij rust niet 0-1 stond, want een van richting veranderde voorzet van aanwinst Tom Carroll leverde na negentien minuten bijna een doelpunt op. De paal bracht redding voor Liverpool.

Liverpool hoopte het laken in de tweede helft alsnog naar zich toe te kunnen trekken, maar kende een valse start. Fernando Llorente prikte na 48 minuten, nadat de bal na een hoekschop voor zijn voeten was blijven liggen, de openingstreffer tegen de touwen en vier minuten later maakte de Spanjaard er tevens 0-2 van. Hij rondde een prachtige aanval af en maakte zodoende voor de derde keer dit seizoen een dubbelslag in de Premier League. Anfield werd heel stil, maar veerde op toen Firmino na 55 minuten met een krachtige kopbal de aansluitingstreffer verzorgde en Liverpool terug in de wedstrijd bracht.

Liverpool ging hierna op jacht naar de gelijkmaker, maar moest blijven oppassen voor de tegenvaanval. Halverwege de tweede helft ging een kopbal van Gylfi Sigurdsson namelijk rakelings voorlangs. Drie minuten later, in minuut 69, was het raak: Firmino controleerde een voorzet van Georginio Wijnaldum op de borst en volleerde met links binnen. Liverpool slaagde er echter niet in om er nog een derde bij te maken en kreeg een kwartier voor tijd zelfs het deksel op de neus: Sigurdsson schoof de bal overhoeks in de verre hoek. Liverpool voerde de druk daarna weer op, maar dat leverde niets op waardoor alle punten meegingen naar Wales.

Liverpool FC staat alweer achter, maar dit was de gelijkmaker van Roberto Firmino. Prima! 👏🔥

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 21 januari 2017

-
Een terechte zege voor Swansea City?

Meer nieuws

Galatasaray klaagt Fenerbahçe-spelers Oosterwolde en Kadioglu aan na wangedrag
2
Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League
2
'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
5
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
20
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
2
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties