Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Effectieve Toivonen bewijst tegen Olympique Lyon waarde voor Rennes

Laatste update:

Rennes staat maar net boven de rode streep in de Ligue 1 en kon een zege dan ook goed gebruiken. De ploeg van Philippe Montanier kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Cédric Houtondji, die een hoekschop binnenkopte. Toivonen besliste het duel door halverwege de tweede helft na een pass van Abdoulaye Doucouré met zijn linker doelman Anthony Lopes kansloos te laten. Lyon speelde sinds minuut 42 overigens met een man minder: Samuel Umtiti kreeg een directe rode kaart na een karatetrap op Romain Alessandrini.

Lyon verloor zodoende voor het eerst sinds oktober 2008 in het Stade de la Route de Lorient en verloor de aansluiting op plek vier, die recht geeft op het spelen van Europa League-voetbal volgend seizoen. Rennes bleef voor de vierde keer op rij ongeslagen en neemt het volgende week zaterdag op tegen hekkensluiter Ajaccio.

-
Denk jij dat Ola Toivonen dit seizoen minimaal 8 doelpunten maakt voor Stade Rennes?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties