Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Efficiënt Arsenal wint voorloper van cupfinale en verstevigt vierde plek

Laatste update:

Aanvankelijk ging het echter niet zo eenvoudig als de uitslag doet vermoeden. Hull City, dat nog altijd niet helemaal veilig is, bood uitstekend tegenstand en mocht in het eerste halfuur zelf het meest aanspraak maken op een treffer. De bezoekers uit Londen, waar Mesut Özil voor het eerst sinds 1 maart weer zijn opwachting maakte, leunden rustig achterover en wachtten op het juiste moment om toe te slaan.

Dat moment werd na 31 minuten gevonden door Aaron Ramsey, die voor het eerst sinds zijn langdurige blessure in de basis mocht beginnen. De Welshman stond aan het eindpunt van een prachtige combinatie tussen Özil en Santi Cazorla, en rondde oog-in-oog met doelman Steve Harper gedecideerd af. Die voorsprong was Arsenal overigens drie minuten later bijna weer kwijt, ware het niet dat Jake Livermore zijn inzet tot ontzetting van de thuisfans op de paal zag eindigen.

Op slag van rust liep Arsenal vervolgens verder uit. Olivier Giroud bezorgde de bal bij Ramsey, die op de borst aanname en het leer in één beweging klaarlegde voor de inlopende Podolski. De Duitser twijfelde geen seconde en nam de bal vol op de schoen, daarmee Harper voor de tweede keer kansloos latend. Vrijwel meteen na die cruciale tweede treffer mochten beide elftallen de kleedkamers opzoeken.

Ook na rust begon Hull City voortvarend, maar het waren wederom de bezoekers die zich het meest efficiënt toonden. Ramsey zag zijn inzet nog gekeerd worden door Harper, die vervolgens niet bij machte was om ook de rebound van Podolski uit zijn doel te houden: 0-3. Daarmee verdween de spanning uit de wedstrijd, al kreeg Arsenal nog wel een aantal uitstekende kansen om de score verder uit te bouwen. Giroud zag zijn inzet echter op de lat eindigen, terwijl Per Mertesacker net over kopte. De stand bleef zodoende het laatste half uur ongewijzigd.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties