Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EFL haalt Bury FC uit competitie; eigenaar verbaast met bizar interview

Laatste update:

Bury FC werd in 1885 opgericht en sinds 1894 speelde de club in het Engelse profvoetbal. Vorig jaar waren er al financiële problemen. De promotie naar de League One ging daardoor niet door. The Shakers waren sinds eind 2018 in handen van Steve Dale, maar hij zette de club vervolgens weer in de etalage omdat de financiën aanzienlijk slechter waren dan hem werd voorgehouden. De spelers ontvingen al maanden hun salaris niet meer en omdat er geen uitzicht was op verbetering, heeft de EFL moeten besluiten om de club uit de competitie te halen.

Eigenaar Dale lijkt er weinig moeite mee te hebben dat zijn club is omgevallen. "Ik ben nooit in Bury geweest", zo laat hij weten in een interview met de BBC. "Ik wist niet eens dat er een voetbalclub zat in Bury. Ik heb niets met voetbal." Het is niet de eerste keer dat een club uit de EFL wordt gezet. In 1992 werd Maidstone uit de competitie gehaald. Niet lang daarna ging de club failliet. Mogelijk is ook het einde voor Bolton Wanderers in zicht. De club heeft een laatste waarschuwing gekregen en heeft nog twee weken de tijd om de financiële situatie te verbeteren.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
121
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties