Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Egypte komt met opmerkelijk verzoek na memorable avond tegen Kameroen

Laatste update:

De route die Egypte naar de finale afgelegd heeft is allesbehalve overtuigend te noemen. Het land kende een valse start van de Afrika Cup met een nederlaag tegen Nigeria (1-0), maar dankzij minimale zeges op Guinee-Bissau en Soedan bereikte de ploeg van bondscoach Carlos Queiroz alsnog de knock-outfase. In de achtste finales werd Ivoorkust via strafschoppen aan de kant gezet, waarna Egypte in de kwartfinale tegen Marokko (2-1) verlenging nodig had om de Leeuwen van de Atlas te verslaan.

Egypte heeft met de drie verlengingen in de knock-outfase een wedstrijd meer gespeeld ten opzichte van Senegal, dat wel telkens in reguliere speeltijd het verschil wist te maken. Dat is voor Egypte een reden om de finale van zondag een dag uit te stellen. Senegal speelde de halve finale tegen Burkina Faso (1-3) bovendien op woensdag en heeft daardoor een extra dag rust.

"Ik wil de bond erop wijzen dat Senegal een dag extra heeft om te trainen en daarom zou de finale maandag gespeeld moeten worden", zei bondscoach Queiroz na het bereiken van de finale. Ook zijn assistent-trainer Diaa Al-Sayed gelooft dat uitstel mogelijk is. "Eerder heeft de organisatie ook al de kleine finale verplaatst van zondag naar zaterdag, dus kunnen ze de finale ook verplaatsen naar maandag."

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
0
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
51
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties