Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Egypte slaat laat toe tegen Marokko; broers Ayew schieten Ghana voorbij Congo

Laatste update:

Egypte - Marokko 1-0
De Farao's openden het bal met een goede kans voor Trézéguet, die er na een kwartier spelen echter niet in slaagde om Monir El Kajoui uit een moeilijke hoek te verschalken. Marokko kwam naarmate de eerste helft vorderde echter steeds beter in de wedstrijd en hadden via Romain Saïss op voorsprong kunnen komen. In het begin van de tweede helft was Mohamed Salah weer even gevaarlijk voor Egypte, maar zijn schot werd gekeerd door de doelman.

Nabil Dirar en Mbark Boussoufa stuitten daarna beiden op Essam El Hadary, terwijl Aziz Bouhaddouz er compleet vrijstaand niet in slaagde zijn kopbal tussen de palen te sturen. Een gevaarlijke poging van Salah met nog een klein kwartier te gaan diende daarna als waarschuwingsschot voor de slotfase. Terwijl El Kajoui nog wel antwoord had op de inzet van de aanvaller van AS Roma, moest hij met nog drie minuten te gaan de bal wel uit het net vissen. Marokko kreeg het leer uit een corner niet weg, waarna Kahraba met een acrobatische inzet afrondde.

DR Congo - Ghana 1-2
De wedstrijd begon nog veelbelovend voor het als de thuisploeg opererende Congo. De Centraal-Afrikanen kregen in de eerste helft namelijk goede kansen via Dieumerci Mbokani en Junior Kabananga en hadden eigenlijk met een voorsprong de rust in moeten gaan. Na de onderbreking sloeg de wedstrijd echter om en was het Jordan Ayew die profiteerde van Congolees balverlies. De fraaie gelijkmaker van Paul-José M'Poku bleek vervolgens niet genoeg voor een positief eindresultaat: André Ayew velde met nog ruim tien minuten te gaan namens the Black Stars het vonnis vanaf de strafschopstip.

-
Wie geef jij de beste kans op de eindzege in de Afrika Cup?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
2
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
25
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties