Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ehizibue: 'Ik heb nagedacht en gebeden, maar ik kreeg geen rust'

Laatste update:

De 23-jarige verdediger kon voor vierenhalf jaar tekenen bij de Italiaanse club en had naar verluidt een 'megacontract' in het vooruitzicht met een salaris van bruto 1,75 miljoen euro per jaar. PEC had de hoogste transfersom uit de clubgeschiedenis kunnen bewerkstelligen met een deal van drie miljoen euro. Uiteindelijk had Ehizibue, wiens contract in Overijssel nog maar anderhalf jaar doorloopt, echter niet het juiste gevoel in Genua.

"Ik voetbal met mijn hart", legt hij uit aan FOX Sports. "Als ik geen vrede heb in mijn hart, dan doe ik het niet. Ik heb erover nagedacht en ervoor gebeden, maar ik kreeg geen rust. Dus ik heb het niet gedaan. Genoa was niet blij met me. Er kwamen veel mensen op me af en ze lieten zien dat ze me graag wilden hebben. PEC was ook niet blij en dat is te begrijpen, maar mijn gevoel zei dat ik het niet kon doen."

"De meesten dachten dat ik naar Genoa zou gaan", erkent de mandekker in een ander interview met RTV Oost. "Uiteindelijk ben ik hier gebleven en heb ik vandaag met veel plezier op het veld gestaan. Op basis van mijn gevoel ben ik hier gebleven. Ik heb gekozen met mijn hart." Ehizibue noemt zichzelf een 'gevoelsmens' en zijn gevoel zegt dat hij deze maand niet meer zal vertrekken. "Dit seizoen blijf ik zeker weten bij PEC Zwolle."

Denk je dat Kingsley Ehizibue de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties