Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ehizibue weigerde 1,7 miljoen per jaar: 'Ik kon geen ja zeggen'

Laatste update:

Ehizibue weet nog altijd niet waar zijn twijfel vandaan kwam. "Het was de moeilijkste beslissing in mijn leven. Ik heb mezelf nog proberen om te praten, maar had geen vrede in mijn hart", vertelt hij in een interview met de Volkskrant. "Ik heb altijd tegen mezelf gezegd: als er een mooie club komt waar ik veel geld kan verdienen, dan ga ik. Maar eenmaal in Genua zei mijn hart dat ik het niet moest doen. Ik ben een gevoelsmens."

Samen met technisch directeur Gerard Nijkamp was Ehizibue afgereisd naar Genua. De 23-jarige rechtsback had al zijn twijfels en 's avonds op zijn hotelkamer namen die niet af. De gelovige Ehizibue vroeg God om advies. "Ik volg altijd Zijn pad. Als ik mijn eigen pad volg, leidt het uiteindelijk tot teleurstellingen. Bij God weet ik dat het goed komt. Daarom heb ik Hem die avond gevraagd wat zijn plan was. Als hij wilde dat ik het deed, had ik het gedaan."

Ondanks een riant salaris gaf Ehizibue aan dat hij af wilde zien van de overstap. "Ik zou elke speler die dit bedrag zou laten lopen ook voor gek hebben verklaard, maar ik kon gewoon geen ja zeggen", aldus Ehizibue, die niet bang is dat hij clubs voor in de toekomst heeft afgeschrikt met zijn beslissing om Genoa op het laatste moment af te zeggen. "Totaal niet. Al zou ik alle clubs hebben afgeschrikt, dan is dat maar zo. Hoe gek dat ook klinkt. Ik ben eerlijk naar mezelf geweest, dat is voor mij het belangrijkst. Uiteindelijk gaat het er niet om wat ik doe, maar wie ik ben als persoon."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties