Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eigen goal Hummels beslist boeiende strijd tegen machtige Fransen

Laatste update:

Kylian Mbappé zorgde in de openingsfase voor het eerste gevaar. De Franse aanvaller stuurde zijn harde schot niet genoeg naar de hoek om Manuel Neuer te verrassen. Na twintig minuten leidde het initiatief van de Fransen de openingstreffer in. Paul Pogba verstuurde een al dan niet zo bedoelde schitterende pass met buitenkant voet naar de linkerflank. Daar zette de doorgelopen Lucas Hernández, waarna Mats Hummels de bal ongelukkig in eigen doel liep: 1-0.

Beide ploegen hielden elkaar in de tweede fase van de eerste helft redelijk in evenwicht en wisten geen honderd procent kansen te creëren. Toni Kroos vlamde namens de Duitsers een vrije trap in de muur en daarna over. De beste mogelijkheid was voor Ilkay Gündogan, die de bal in het strafschopgebied ontving na acrobatisch doortikken van Serge Gnabry. Gündogan gaf de bal onder druk net niet de juiste richting mee en mikte naast.

Zeven minuten na rust brak Adrien Rabiot door over de linkerflank, waarna de middenvelder van Frankrijk in de korte hoek de paal raakte. Aan de overzijde schoot Gnabry uit een goede voorzet van Robin Gosens rakelings naast. Toni Kroos dacht daarna te scoren vanaf de rand van het strafschopgebied, maar zag zijn poging geblokt worden door uitgerekend ploeggenoot Gosens. Die lag daar na een kopduel te hebben gewonnen van Benjamin Pavard.

Mbappé dacht de wedstrijd op sublieme wijze te beslissen door vanaf links naar binnen te komen en de verre hoek te raken, maar werd terecht teruggefloten wegens buitenspel. Verderop in de wedstrijd liet Mbappé zijn imponerende sprintsnelheid zien door Hummels er finaal uit te lopen, maar de Duitse verdediger wist zich met een goede tackle uit de problemen te werken. In de 85ste minuut werd opnieuw een Franse goal afgekeurd, ditmaal van Benzema, omdat Mbappé opnieuw buitenspel stond. Duitsland probeerde nog aan te zetten, maar kansen bleven uit.

-

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties