Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eigen goal van veertig meter belangrijkste wapenfeit bij zege Inter op Chelsea

Laatste update:

In een eerste helft die niet bol stond van de kansen kwamen i Nerazzurri op slag van rust op voorsprong. Stevan Jovetic mocht aanleggen van elf meter, faalde in eerste instantie maar werkte de rebound vervolgens wel achter Thibaut Courtois. Chelsea kwam daarop met hernieuwde moed de kleedkamer uit, maar kon niet voorkomen dat Ivan Perisic de voorsprong verdubbelde.

Een eigen goal van een meter of veertig? Laat dat maar aan Geoffrey Kondogbia over... 😂

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 29 juli 2017

Het doelwit van Manchester United kwam van links naar binnen en schoof de bal knap in de verre hoek. The Blues gingen daarna op zoek naar de aansluitingstreffer en kregen die via Kondogbia. De middenvelder speelde de bal vanaf een meter of veertig op bizarre wijze met een boog terug richting zijn keeper, waarna het leer over Padelli heen zeilde. Michy Batshuayi dacht zijn ploeg in de slotfase nog op gelijke hoogte te zetten, maar zag zijn treffer onterecht afgekeurd worden wegens buitenspel.

-
Vind jij dat Internazionale het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties