Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eigenaar Hull City wekt verbazing: 'Die fans mogen van mij doodvallen'

Laatste update:

Allam verklaart geen boodschap te hebben aan de kritische fans, die gedurende wedstrijden van de club veelvuldig het 'City 'till we die' aanheffen om hun onvrede over de plannen kenbaar te maken. Een groep supporters heeft inmiddels ook al een actiecomité opgericht om de naamswijzigingen tegen te houden. "Dat kan me niks schelen", reageert Allam. "Die fans mogen van mij doodvallen. De meerderheid wil gewoon goed voetbal zien en maakt zich niet druk over andere zaken."

De actiegroep toonde vorige week een groot spandoek met de tekst 'We Are Hull City' en ook dat viel niet goed bij Allam. "Hoe kunnen deze mensen zichzelf fans noemen? Het zijn hooligans, een militante minderheid die het voor de andere supporters verpest", vervolgt de clubeigenaar. "Ze ontnemen anderen het recht om op een normale manier naar het voetbal te kijken en brengen adverteerders in diskrediet. Adverteerders die veel geld betalen."

"Als ze hun gevoelens willen uiten dan mag dat, maar dan doen ze dat maar buiten het stadion of ze gaan betalen voor de ruimte die ze opeisen. Ze zijn welkom als ze bereid zijn geld neer te tellen voor een spandoek, dat wat mij betreft nog wel tien keer zo groot mag zijn. Ik ben een aanhanger van democratie." Allam stelt dat zijn aanblijven van de club overigens geen zekerheid is. "Als ze willen dat ik ga, dan zet ik de club binnen 24 uur te koop."

Meer nieuws

Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
12
'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
5
Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
3
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
13
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties