Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Einde aan soap Dembélé: 'Hebben gezegd dat hij onmiddellijk moet vertrekken'

Laatste update:

Dembélé gaat het voorstel van Barcelona om zijn contract te verlengen niet accepteren, schrijft Romano. De vleugelaanvaller zou intern hebben aangegeven graag door te willen bij de Catalaanse grootmacht, maar daar ziet de club weinig van terug. Alemany heeft aangegeven dat hij Dembélé zo snel mogelijk wil verkopen. "Het is duidelijk dat Dembélé niet wil verlengen bij Barcelona. Hij wil niet langer deel uitmaken van dit project. We zijn in juli in gesprek gegaan met hem en zijn zaakwaarnemers. We hebben de afgelopen tijd veel gesproken en aanbiedingen gedaan, maar deze zijn voortdurend afgewezen."

Volgens Alemany heeft Barcelona er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen voor de aanvaller. "Vandaag de dag, elf dagen voor het verstrijken van de laatste termijn van zijn contract, wordt ons duidelijk dat de speler niet door wil gaan bij Barcelona en geen onderdeel wil uitmaken van het toekomstige project van de club. We willen spelers die zich inzetten voor dat project en gaan dan ook uit van een transfer voor 31 januari. We willen geen spelers die geen onderdeel willen zijn van de club. De trainer heeft onze volledige steun, het is een consistente houding."

Ook Xavi liet zich woensdag uit over de situatie rond Dembélé. "Hij moet aan het team denken", aldus de Spaanse oefenmeester. "Ik ben heel duidelijk geweest. We bevinden ons met Dembélé in een complexe en lastige situatie. Of hij verlengt zijn contract, of hij vertrekt. Als we er niet uitkomen, moeten we kijken naar een oplossing." Dembélé, die voor honderd miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund, loerde op een transfervrij vertrek, maar Barcelona wil hem deze winter slijten. "De beslissing om door te pakken is door de club genomen. Vijf maanden lang is er gewerkt om zijn contract open te breken. Het is nu tijd om aan het clubbelang te denken", aldus Xavi.

Naast de afwezigheid van Dembélé behoort ook Memphis Depay niet tot de wedstrijdselectie voor het duel van donderdagavond. De aanvaller is geblesseerd en niet fit genoeg om mee af te reizen naar Bilbao. Depay ontbrak woensdag op de afsluitende training vanwege lichte klachten. Luuk de Jong, die nog een schorsing uitzit van afgelopen seizoen, behoort eveneens niet tot de selectie. Martin Braithwaite keert terug van een langdurige blessure en kan zijn eerste minuten maken sinds 29 augustus. De Deen zou bij zijn herstel met weinig zorgvuldigheid zijn behandeld door de medische staf van Barça.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties