Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Einde schimmenspel rond Maher: 'PSV heeft een bod gedaan'

Laatste update:

Volgens AZ is er geen officieel contact geweest met andere clubs. "Ik snap niet, dat ze dat zo vertellen", vertelt Maher aan De Telegraaf. "Ik weet zeker, dat Marcel Brands contact heeft gehad met de club. Dat heeft mijn zaakwaarnemer Sigi Lens me zelf verteld. En waarom zou die erover liegen?" Brands erkent dat hij inderdaad contact heeft opgenomen met AZ over Maher. "Dat was afgelopen zomer al zo en dat is nu weer het geval geweest. Dat zeg ik eerlijk als het me zo recht op de man wordt gevraagd. AZ heeft aangegeven dat het niet bespreekbaar is," meldt Brands.

"Van de zomer heeft PSV gebeld, en misschien nog wel tien anderen", reageert Earnest Stewart, technisch directeur, namens AZ. "Voor ons is één ding duidelijk: wij spreken alleen van belangstelling als er een bod binnenkomt per fax of mail. Dan treden wij er ook mee naar buiten. Wij hebben PSV aangegeven, dat we de selectie in principe in stand willen houden in de winterstop. Maar iedereen weet, hoe het werkt in de voetballerij: als ze het serieus nemen, moeten ze met een bod komen. Dat is van de zomer niet gebeurd en nu ook nog steeds niet."

"Het is voor Adam tijd om sportief een stap te maken. Hij wil naar PSV", benadrukt Lens vrijdag in het dagblad. "En sterker: op welke manier dan ook, maar PSV heeft wel degelijk een bod gedaan. Dan moeten ze dat bij de speler melden en met de betreffende club verder in contact treden."

Adam Maher moet AZ deze maand verlaten

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties