Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Einde transfersoap in zicht: Tannane bereikt akkoord met nieuwe club

Laatste update:

Heracles moet het nu nog eens zien te worden met de Franse recordkampioen, momenteel de nummer zeven in de Ligue 1, maar Smit heeft aangegeven dat hij geen problemen verwacht. Heracles was al akkoord met Málaga, maar bij Saint-Étienne kan Tannane meer verdienen. Galatasaray en Atalanta werden ook genoemd, maar die clubs lijken geen opties meer te zijn.

Bij Heracles verwacht niemand meer dat de 21-jarige Tannane terugkeert naar Almelo en denkt men dat hij dinsdag zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract bij Saint-Étienne. Tannane speelde in totaal 53 competitiewedstrijden voor Heracles en wist daarin 16 keer te scoren.

Saint-Étienne lijkt me een mooie club voor Oussama Tannane

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
3
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties