Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindhoven schakelt De Graafschap na vermakelijke openingsfase uit in play-offs

Laatste update:

Jan Vreeman voerde bij De Graafschap ten opzichte van het heenduel twee wijzigingen door in zijn basiselftal. Philp Brittijn en Roland Baas maakten plaats voor Johnatan Opoku en Jasper van Heertum, terwijl Justin Ogenia aan de kant van FC Eindhoven de geblesseerde Jasper Dahlhaus als linkerwingback verving. Ogenia stond bijna anderhalf jaar aan de kant vanwege een kruisbandblessure. De verdediger maakte begin dit kalenderjaar zijn langverwachte rentree bij de Eindhovenaren en uitgerekend hij wist de ban in het Jan Louwers Stadion al vroeg te breken. De back rukte op over de linkerflank en krulde vervolgens fraai met zijn rechterbeen van afstand binnen: 1-0.

Lang kon de thuisploeg echter niet van de voorsprong genieten, want in een vermakelijke openingsfase kwamen de Superboeren al snel langszij. Na een vlotlopende aanval legde Opoku de bal in het zestienmetergebied terug op Mees Kaandorp, die met een geplaatst schot de bovenhoek vond: 1-1. Voor beide ploegen gold dat de eerste serieuze kans direct raak was en FC Eindhoven toonden zich in de eerste 25 minuten nogmaals uiterst efficiënt. Eerst kon Charles-Andreas Brym volledig vrij binnenschuiven na een voorzet op maat van Collin Seedorf, waarna Joey Sleegers de marge luttele minuten verder uit wist te breiden. De buitenspeler verraste de volledige verdediger van De Graafschap met een versnelling en schoof de bal hierna simpel langs Hidde Jurjus: 3-1.

Lang leek De Graafschap niet nodig te hebben om de rug te rechten. Giovanni Korte kreeg luttele minuten na de 3-1 van Sleegers namelijk de uitgelezen kans om de aansluitingstreffer op het scorebord te zetten. De aanvaller stuitte echter op Nigel Bertrams, die zag hoe Matthias Verreth vervolgens de bal van de lijn wist te redden. Vreeman hoopte in het tweede bedrijf met Danzell Gravenberch en Elmo Lieftink zijn ploeg een nieuwe impuls te geven, maar FC Eindhoven oogde na rust verdedigend een stuk stabieler. Camiel Neghli liet in de slotfase van dichtbij na om De Graafschap terug in de wedstrijd te brengen, terwijl Sleegers aan de overkant één-op-één met Jurjus vergat het duel helemaal in het slot te gooien.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties