Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eindhovens Dagblad doet prognose van herstelduur Jordan Teze

Laatste update:

Teze greep in Sittard in de vijftiende minuut naar de achterkant van zijn bovenbeen. Al snel was duidelijk dat de rechtsback niet verder kon en Ritsu Doan kwam in het veld als zijn vervanger. Phillipp Mwene schoof terug vanaf het middenveld naar de positie van rechtsachter, die door Teze vacant was gelaten. Mwene lijkt de meest aangewezen speler om die positie ook de komende weken in te vullen bij PSV.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

De blessure is voor Teze een fikse aderlating, zeker omdat de vleugelverdediger zich net in het basiselftal van Roger Schmidt had geknokt. De Duitser koos dit seizoen bijna steevast voor Mwene als rechtsback, terwijl André Ramalho een onbetwiste basisplaats heeft als rechter centrale verdediger. Teze moest het daarom meestal doen met een reserverol, maar dat veranderde eind oktober na de pijnlijke 5-0 nederlaag van PSV bij Ajax.

Schmidt was blijkbaar ontevreden over Mwene en gaf daarna tegen FC Twente (5-2 winst) een kans in de basis aan Teze. De trainer van PSV sprak na afloop van dat duel lovend over Teze en stelde hem vervolgens ook tegen AS Monaco (0-0) en Fortuna in de basis op. Teze moet vermoedelijk de wedstrijden thuis tegen Vitesse (20 november), thuis tegen Sturm Graz (25 november) en uit bij sc Heerenveen (28 november) aan zich voorbij laten gaan.

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
14
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
72
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties