Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eindhovens Dagblad laat vier namen vallen in zoektocht naar opvolger Zahavi

Laatste update:

Elfrink refereert aan het feit dat PSV geen enkele speler in de dubbele cijfers heeft dit seizoen. Cody Gakpo en Zahavi zijn de meest productieve spelers met allebei negen treffers. Daarna volgen Yorbe Vertessen, Bruma en Carlos Vinícius met zes doelpunten. "Van Zahavi had PSV een wat grotere oogst verwacht", aldus Elfrink. De Israëlische spits loopt deze zomer uit zijn contract en verwacht wordt dat hij volgend seizoen niet meer in het shirt van PSV te zien is. Onder meer Maccabi Tel Aviv volgt de verrichtingen van de aanvalsleider met bovengemiddelde interesse.

Een naam die onlosmakelijk verbonden is met PSV is Luuk de Jong. De spits van Barcelona hoeft onder Xavi niet op heel veel speelminuten te rekenen en kan in Eindhoven opnieuw het boegbeeld van de club worden. Verwacht wordt echter niet dat hij terugkeert naar Nederland, daar hij het ondanks zijn reserverol goed naar zijn zin zou hebben in Spanje. De Jong keert in principe deze zomer terug bij Sevilla, waar hij nog een contract heeft tot volgend jaar zomer. De spits wordt enkel dit seizoen gehuurd door Barcelona. De 38-voudig international van Oranje droeg tussen 2014 en 2019 al het shirt van PSV.

Andere namen die Elfrink noemt zijn Wout Weghorst, Sam Lammers en Joshua Zirkzee. Weghorst strijkt echter een aanzienlijk salaris op bij Burnley, terwijl Lammers met enige onenigheid is vertrokken bij PSV en om die reden ook geen logische keuze lijkt. Zirkzee wordt in Nederland vaak gekoppeld aan Feyenoord. De spits is eigendom van Bayern München, maar de kans dat hij na zijn huurperiode bij Anderlecht terugkeert bij de recordkampioen lijkt klein. De Duitse topclub vraagt zo'n tien miljoen euro voor de Nederlander. Zirkzee zou zelf geen oren hebben naar een terugkeer in de Bundesliga.

Wie van deze namen acht jij het meest geschikt?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties