Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een bod uit Parijs binnen gaat krijgen

Laatste update:

De Franse sportkrant schreef dat Rayan Cherki van Olympique Lyon en Malcom van Zenit Sint-Petersburg optie één en twee waren voor PSG en dat Bakayoko alleen in beeld kwam als dat tweetal niet haalbaar bleek. Het lijkt er nu dus op dat de Parijzenaars nul op rekest hebben gekregen vanuit Rusland en Lyon en dat er nu serieus werk wordt gemaakt van de komst van de negentienjarige Belg. Hij voldoet aan het profiel dat technisch directeur Luis Campos schetste van zijn gedroomde winteraanwinst: een rechtsbuiten met een goed linkerbeen.

Meer: Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler

Het is niet duidelijk welke vraagprijs PSV gaat hanteren voor de talentvolle Bakayoko, die door PSV in 2019 uit de jeugd van Anderlecht werd weggeplukt. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn waarde in op 4,5 miljoen euro. Eerder speelde hij ook in de opleidingen van KV Mechelen, Club Brugge en OH Leuven. Maandagavond zal Bakayoko overigens 'gewoon' in actie komen voor Jong PSV, dat het in eigen huis opneemt tegen Willem II.

Bakayoko moet voorlopig nog even in de wachtkamer plaatsnemen. Eerder deze maand leek hij ook al af te stevenen op een vertrek bij PSV, zij het op huurbasis. NEC toonde interesse, maar kreeg nul op rekest van de Belg zelf. Dit seizoen kwam Bakayoko tot negen wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij twee keer scoorde en één assist afleverde. Vorig jaar was hij nog actief voor Jong PSV, waar hij onder Ruud van Nistelrooij floreerde en betrokken was bij 29 competitiegoals van het beloftenelftal. Net als zijn trainer maakte Bakayoko deze zomer definitief de overstap naar het eerste.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties