Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindsprint PSV niet genoeg voor overwinning op Hapoel

Laatste update:

PSV, dat tegen het nog puntloze Hapoel Tel Aviv in het blauw aantrad, begon ondanks de comfortabele positie in de groep gewoon met de grote namen aan de wedstrijd. Toch moesten de Eindhovenaren de eerste twee kansjes aan de bezoekers laten (een vrije trap van Mário Pecalka en een schot van Nosa Igiebor) voordat ze zelf gevaarlijk werden. Tim Matavz liep tegen een voorzet van Zakaria Labyad aan, maar Hapoel-doelman Apoula Edel bracht middels een reflex redding. Toch kwamen de Israëliërs verrassend genoeg op voorsprong en daar was Omer Damari verantwoordelijk voor. De spits kreeg zeeën van ruimte en schoof het speeltuig beheerst onder Andreas Isaksson door. De supporters van de bezoekende partij vierden feest, maar konden het gejuich nauwelijks een minuut later alweer staken.

Net als eerder bij de kopbal van Matavz stond ook nu Labyad aan de basis: de laag ingezette bal van de jongeling vond de volledig vrijstaande Georginio Wijnaldum, die zijn ploeg met een fraaie voetbalbeweging op gelijke hoogte zette. De thuisploeg ging nadrukkelijk op jacht naar de tweede treffer, combineerde naar hartenlust, maar opnieuw viel de treffer aan de andere kant van het veld. Timothy Derijck, die de taken overnam van Wilfred Bouma (rust), liet zich simpel aftroeven door Damari en gleed ook nog eens uit. Damari vond zijn beresterke ploeggenoot Toto Tamuz, die het speeltuig in de korte hoek schoof. Dat PSV met een 1-2 achterstand ging rusten had het aan zichzelf te danken: Dries Mertens knalde van afstand net langs de verkeerde kant van de paal en Wijnaldum kreeg, volledig vrijstaand voor het vijandelijke doel, de bal niet onder controle.

Rutten zal in de rust een donderspeech gegeven hebben, maar veel effect sorteerde dat niet. Goed twee minuten na de pauze liet Derijck zich bij een hoge voorzet aftroeven, tikte Isaksson de bal nog wel tegen de lat maar was de rebound voor Tamuz: 1-3. PSV zocht naar de aansluitingstreffer: een schot van Labyad werd ternauwernood uit het doel getikt, een kopbal van Derijck werd van de lijn gehaald en de rebound was niet aan Ola Toivonen besteed. Vlak voor de uurmarkering scoorde de aanvoerder dan toch, toen hij werd vrijgespeeld en de bal simpel in de hoek tikte.

PSV voerde de druk gigantisch op, zeker na de rode kaart (tweemaal geel) voor Roi Gordana, en kreeg een aantal prima kansen op de gelijkmaker. De grootste was misschien wel voor de ongelukkig spelende Derijck, die te lang treuzelde toen Kevin Strootman de bal op hem terugkopte. PSV kreeg na een curieus moment geen strafschop (na lang overleg tussen scheidsrechter Stuart Attwell en de assistent), maar drie minuten voor het eindsignaal knalde Strootman alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. De middenvelder raakte daarna zelfs nog de lat, maar goals vielen er niet meer.

-
De defensie is de oorzaak van het puntverlies

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties