Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eintracht kijkt naar geflopte mega-aankoop van Real Madrid als opvolger Dost

Laatste update:

Jovic maakte in de zomer van 2018 voor zestig miljoen euro over van Eintracht Frankfurt. Sindsdien speelde hij 21 wedstrijden in LaLiga, waarvan 4 in het huidige seizoen. Jovic miste een groot deel van de huidige jaargang door enkele blessures en een besmetting met het coronavirus, maar ook nu hij weer inzetbaar is doet Zidane geen beroep op hem. "Het is niemand ontgaan. Hij krijgt heel weinig speeltijd bij Real Madrid en hij zal er zeker niets op tegen hebben om terug te keren bij Eintracht Frankfurt", wordt Hütter geciteerd in de Duitse pers.

De oefenmeester beseft desondanks dat het niet makkelijk wordt om Jovic terug te halen. "Het klopt wat er is geschreven over zijn salaris", geeft Hütter aan. Jovic verdient naar verluidt vijf miljoen euro per jaar in het Santiago Bernabéu. In Frankfurt zou hij de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost kunnen vervangen. Ook Joshua Zirkzee wordt in verband gebracht met een overstap naar Eintracht als opvolger van zijn landgenoot, al zou de jonge Nederlander waarschijnlijk alleen op huurbasis kunnen overkomen van Bayern München. Hütter bestempelt Zirkzee als een 'interessante speler', maar weidt verder niet uit over het gerucht.

Eintracht speelt in een 3-4-2-1-formatie met André Silva als onbetwiste aanvalsleider. Mede daardoor mocht Dost vertrekken naar België, maar Hütter spreekt wel van een 'sportief verlies' voor de ploeg dat 'adequaat moet worden opgevangen'. Jovic, die een contract tot medio 2025 heeft bij Real Madrid, speelde zijn laatste wedstrijd in clubverband op 8 november. Toen deed hij acht minuten mee in de verloren uitwedstrijd tegen Valencia (4-1). In de 21 competitieduels die hij in totaal afwerkte voor Real Madrid, scoorde hij 2 keer.

Verdient Luka Jovic meer kansen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties