Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eiting opvallend mild na eliminatie Ajax: 'Ik ga me daar niet druk over maken'

Laatste update:

Eiting haalt na afloop in gesprek met FOX Sports zijn schouders op over het cynische spel van Getafe. "Kijk, heel veel mensen worden helemaal gek van deze gasten. Maar ik weet dat ze dit doen, dus ik ga er me er ook niet druk over maken", vertelt de middenvelder. "Ze hebben het recht om dit te doen. Het enige wat je wel probeert is om de scheidsrechter attent te maken op de situatie, zodat hij het in de gaten houdt. Je hoopt in elk geval wel dat hij het heft in handen neemt, op de goede manier." Eiting is zo opvallend mild voor Getafe; ploeggenoten als Ryan Babel en Daley Blind hadden vorige week na de heenwedstrijd in Spanje, die door Ajax met 2-0 werd verloren, de mond vol van het vervelende spel van de Spanjaarden.

Eiting mocht vanavond bij Ajax in de basis beginnen en was met een indraaiende vrije trap betrokken bij de 2-1, die uiteindelijk via het hoofd van Getafe-verdediger Mathías Olivera tot stand kwam. De controleur verzekert dat de teleurstelling bij Ajax groot is na de uitschakeling. "Ik ben nog niet in de kleedkamer geweest, maar het spreekt voor zich: je wil graag in Europa spelen. Iedereen heeft gezien hoe geweldig het is, dus het is gewoon voor de ploeg, clubs en supporters enorm balen."

De jeugdexponent van Ajax heeft tot slot mooie woorden over voor de supporters van Ajax. "Toen we het veld betraden voor de warming-up, trilde het stadion en stond iedereen achter ons. We wisten dus: oké, we gaan volle bak", vervolgt Eiting. "De ambiance was echt fenomenaal. Het is voor ons allemaal een eer om in die ambiance te spelen. Hopelijk kunnen we daar zondag wat terug voor doen", besluit de middenvelder, refererend aan de topper die Ajax aankomend weekend in de Eredivisie speelt tegen AZ.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties