Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eiting sloeg met vuist op tafel bij Ten Hag: 'Het is goed om aan te geven'

Laatste update:

Of Eiting de kamer van Ten Hag is binnengelopen en met zijn vuist op tafel heeft geslagen om duidelijkheid te eisen? "Zeker, ik denk dat iedereen dat wel doet", laat Eiting desgevraagd weten in gesprek met AT5. "Het is ook goed om aan te geven dat je er klaar voor bent en dat de trainer weet hoe je er in staat. Ik heb na het trainingskamp wel gevraagd wat mijn rol is. Dat blijft natuurlijk tussen mij en de trainer. Maar zo spannend is het allemaal niet. Hij zei dat ik op de goede weg ben en het vol moet houden."

De 21-jarige middenvelder is niet zeker van een vaste basisplaats en moet het vooralsnog doen met invalbeurten. Hij hoopt dit seizoen op meer. "Als ik niet bij de eerste elf zit heerst er natuurlijk teleurstelling", aldus de controlerende middenvelder, die tegen SV Spakenburg in de TOTO KNVB Beker vanuit de basis startte en tegen FC Groningen mocht invallen. "Ik probeer dat dan niet over te brengen op de groep, ik probeer het zo weinig mogelijk te laten zien." Zondagmiddag neemt Ajax het om 16.45 uur in eigen huis op tegen PSV.

Carel Eiting verdient een basisplaats bij Ajax tegen PSV

Meer nieuws

Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
0
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
6
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
16
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties