Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EK-ganger baart opzien: 'Voetballend had hij in Nederland best wat moeite'

Laatste update:

Mark-Jan Fledderus, destijds ook actief voor de Limburgse club, geeft in Voetbal International zelfs toe dat hij Danilo alweer 'een beetje vergeten' was. "Vooral omdat hij niet bepaald een onuitwisbare indruk had achtergelaten. Fysiek was Danilo heel goed, maar voetballend had hij in Nederland best wat moeite."

Met name op tactisch gebiedt schortte er nog het nodige aan bij de controleur, al wijt Fledderus dat ook aan een gebrekkige communicatie vanwege de taalbarrière. "Als controlerende middenvelder moet je veel communiceren met de middenvelders voor je en verdedigers achter je", weet de routinier. "Volgens mij had de trainer hem de laatste duels van het seizoen maar centraal achterin gezet…"

Fleddderus kan nu echter wel begrijpen dat Danilo is uitgegroeid tot een speler van internationale klasse. "'De onderlinge duels won hij heel makkelijk, ook op de training in een partij vier-tegen-vier zag je één brok body en power. Maar nee, hij straalde toen niet uit dat hij drie jaar later met een aansprekend team op een EK zou staan."

Denk jij dat Danilo Pereira bij een Europese topclub eindigt?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties