Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EK-held: 'Ik weet dat er meer interesse in mij is na mijn doelpunt'

Laatste update:

Met een beweging à la Johan Cruijff stuurde Robson-Kanu drie Belgische opponenten het bos in en zette hij de 2-1 op het scorebord. Wales won uiteindelijk met 3-1 van België en plaatste zich daarmee voor de halve finale. "Ik heb het al voor aanvang van het EK aangegeven. Na het EK wil ik kijken waar ik mijn loopbaan voortzet en ik denk er nu nog steeds zo over", zo stelt de 27-jarige aanvaller.

"Maar ik weet dat er meer interesse in mij is na mijn doelpunt", zo erkent Robson-Kanu, die sinds 2007 voor Reading uitkwam. "De afgelopen zomers kwamen er aanbiedingen van Premier League-clubs binnen, maar de club weigerde deze. Nu heb ik mijn contract laten aflopen om zelf te kunnen bepalen waar ik heen ga. Zodra het EK voorbij is, ga ik daarover nadenken. En dat is natuurlijk een belangrijke beslissing voor mij en mijn familie."

UEFA European Championship
Wales
3 - 1
België

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
4
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties