Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EK 2020 in Amsterdam: 'Een prachtige dag voor het Nederlandse voetbal'

Laatste update:

"Dit is een prachtige dag voor het Nederlandse voetbal", zegt de bestuurder in gesprek met Voetbal International. "Miljoenen Nederlanders genieten van voetbal en zeker van Oranje op eindtoernooien. De Oranjefans verdienen het dat zo'n groot toernooi straks na twintig jaar weer in Nederland plaatsvindt. Bovendien geloven wij dat dit de voetbalbeleving in Nederland zal vergroten en dat juichen wij als voetbalbond vanzelfsprekend van harte toe."

Toen duidelijk werd dat het EK van 2020 in dertien speelsteden gehouden zou worden, zette de KNVB alles op alles om deel uit te mogen maken van het toernooi. "Gezien onze ambitie, onze fans, en de grootte van het voetbal in Nederland horen wij thuis in het rijtje met speelsteden", aldus Van Oostveen.

Van Praag en Van der Burg
Ook de voorzitter van de KNVB, Michael van Praag, is blij met de komst van het EK. "Dit was het meest complete bid van alle steden. De toewijzing betekent dat we belangrijk zijn in de Europese voetbalfamilie", zei de voorzitter van de KNVB. Eric van der Burg, wethouder sport van Amsterdam, reageerde kort na de toewijzing op Twitter met 'yes, yes, yes'. "Dit is een geweldige uitdaging voor de stad. We hebben in 2013 tijdens de Europa League-finale al laten zien dat we een voetbalfeest kunnen organiseren. Nu mogen we dat vier keer doen. Een geweldige uitdaging", klinkt het in gesprek met De Telegraaf.

Het EK van 2020 in Amsterdam: mooi?

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties