Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EK lijkt verder weg dan ooit voor Jong Oranje

Laatste update:

Jong Oranje was in de eerste helft zonder meer de bovenliggende partij. Het ontbrak de ploeg van de debuterende Art Langeler echter aan geluk om het leer ook daadwerkelijk achter doelman Gökhan Akkan te krijgen. In de elfde minuut kreeg Jong Oranje een dot van een kans. Na een goede actie van Ricardo Kishna op de linkerkant konden zowel Riechedly Bazoer als Anwar El Ghazi de bal vanaf een meter of vijf tegen de touwen schieten. Het tweetal liep elkaar echter voor de voeten en zodoende ging het leer over het doel.

Jong Oranje liet goed voetbal zien, terwijl de Turkse leeftijdsgenoten weinig te vertellen hadden. De paal stond in de 32e minuut een Nederlands doelpunt in de weg: na een goede actie én voorzet van Joshua Brenet mikte Bazoer het leer op de paal. Het percentage balbezit van het team van Langeler werd steeds hoger, het aantal corners liep op, maar de bal wilde er simpelweg niet in . Twee minuten voor rust schoot Bazoer de bal, op aangeven van Kishna, recht in de handen van Gökhan.

Na de onderbreking bleef Jong Oranje druk zetten op de defensie van Turkije, dat zich echter ook niet onbetuigd liet. Mickey van der Hart had na een hoekschop een uitstekende redding in huis om de 0-1 te voorkomen, na nog geen uur spelen. Tien minuten later miste Kenan Karaman een dot van een kans, die de bal plotseling voor zijn voeten kreeg en vanaf een meter of vijf erin slaagde om het leer naast het doel te schieten.

Het duel in Alkmaar eindigde doelpuntloos, ook al hadden beide teams in de laatste twintig minuten nog uitzicht op een treffer. Kenan kopte de bal tegendraads naast het doel van Van der Hart, terwijl pogingen van Bazoer en invaller Oussama Idrissi niets opleverden. Het was aan Jerry St. Juste te danken dat een goede aanval en een dito voorzet van Bilan Basacikoglu niet in de 0-1 resulteerde. Een poging van invaller Joris van Overeem in de slotminuten werd gekeerd door Gökhan.

Jong Oranje en Jong Turkije, respectievelijk elf en tien punten na zeven duels, schieten weinig op met een remise. Dinsdag staat in en tegen Cyprus de laatste groepswedstrijd op het programma voor Nederland. De Turken treffen het al geplaatste Slowakije.

Riechedly Bazoer schoot vanavond in zijn eentje net zo vaak op doel als alle spelers van Jong Turkije samen (9 keer)! #nedtur #jongoranje

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk jij dat Jong Oranje zich voor het EK Onder-21 plaatst?

Meer nieuws

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
1
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
5
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
11
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
9
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties