Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ekkelenkamp durft vergelijking met elf jaar oudere ploeggenoot nog niet aan

Laatste update:

"Dat was wel een lastige periode", blikt Ekkelenkamp met Ajax TV terug op de laatste weken van de zomerse transferwindow. "Een paar clubs wilden me dan huren, maar ik had mijn focus nog steeds altijd op Ajax. Ik ben hier nu nog steeds. Ik moet gewoon wachten op mijn kans en als die dan komt, proberen er te staan. We gaan het zien de komende tijd." Ekkelenkamp kreeg zaterdag tegen VVV-Venlo (0-13) een basisplaats een basisplaats van Ten Hag en tekende prompt voor twee doelpunten.

Sean Klaiber: 'Quincy Promes zit er wel lekker in'

In het Champions League-duel met Liverpool (0-1) bleef een treffer uit, ondanks een grote mogelijkheid ver in blessuretijd. "Daar zat ik wel even mee", vervolgt Ekkelenkamp zijn relaas. "Ik kwam erin (als invaller, red.), dus dan zit je er wel even mee. Gelukkig heb ik tegen VVV laten zien dat ik wél mijn kansen kan afmaken." De verslaggever van het clubkanaal merkt vervolgens op dat Ekkelenkamp op fysiek gebied een behoorlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt en de speler in de kwestie kan dat alleen maar beamen.

"In de coronatijd ben ik bijna elke dag gaan gymmen met vrienden bij zo'n parkje. Wel met anderhalve meter afstand natuurlijk. Dat heb ik wel veel gedaan, ja." Het fysieke werk van de afgelopen tijd is meer mensen opgevallen, zo benadrukt Ekkelenkamp. "Daar ben ik wel trots op inderdaad. Het voelt beter in het veld en in de duels ben je dan veel sterker. Het is goed dat ik daaraan heb gewerkt." De reporter van Ajax TV noemt Dusan Tadic, maar die vergelijking durft Ekkelenkamp nog niet aan. "Dan moet ik nog wel even doortrainen, denk ik."

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
1
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties