Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ekkelenkamp kan uitspraak kracht bijzetten met overstap in Eredivisie

Laatste update:

Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet onlangs weten dat Ekkelenkamp niet mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA, omdat men na het vertrek van Donny van de Beek naar Manchester United niet nog een middenvelder wilde laten vertrekken. Ekkelenkamp zelf heeft echter de deur op een kier gezet. "Het is een situatie die Heerenveen nauwlettend volgt", voegt bovengenoemd medium daaraan toe. Ekkelenkamp wordt ook nog steeds gevolgd door FC Twente. "Je houdt altijd hoop, het is nog geen 6 oktober. We zullen moeten afwachten. Normaal gesproken is de kans niet zo groot dat het nog gaat lukken, maar we hebben zijn naam niet doorgestreept", zei trainer Ron Jans vorige week tegen De Telegraaf.

Geen streep door naam van Ekkelenkamp ondanks boodschap Overmars

De kans is nog steeds aanwezig dat Jurgen Ekkelenkamp vertrekt bij AjaxLees artikel

Ekkelenkamp gaf maandag na het duel van Jong Ajax met Jong PSV (1-2) bij FOX Sports duidelijk te kennen dat hij inzet op speeltijd in de hoofdmacht van Ajax. "Ik hoop zo min mogelijk te spelen bij Jong en veel minuten te maken bij Ajax 1." Om er vervolgens veelzeggend aan toe te voegen: "Een andere club zou ook nog kunnen. Dat ligt eraan wat de trainer van het eerste (Erik ten Hag, red.) en Marc Overmars willen. Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven."

Heerenveen kijkt naast Ekkelenkamp ook naar eventuele versterkingen uit het buitenland. Volgens Voetbal International. Met name Jens Petter Hauge is concreet in beeld bij technisch manager Gerry Hamstra. De linksbenige vleugelaanvaller zou in het meest ideale scenario in de winterstop de overstap maken van het Noorse FK Bodö/Glimt naar Heerenveen.

Zou Jurgen Ekkelenkamp een aanwinst zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
9
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
42
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
7
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
10
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties