Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi fileert basisspeler van Ajax: 'Met zo'n speler in je team...'

Laatste update:

El Ahmadi vond Sosa een stuk minder spelen dan vorig weekend, toen de voor acht miljoen euro overgekomen verdediger een prima pot speelde tegen PSV-aanvaller Johan Bakayoko.

"Tegen PSV speelde hij best wel aardig, maar vandaag…", begint de voormalig middenvelder van onder meer Feyenoord en FC Twente zijn betoog. "Het is totaal geen speler waar je als medespeler energie van krijgt als je hem ziet voetballen."

"Het is een ervaren jongen, maar als je ziet hoeveel fouten hij aan het maken was", verzucht El Ahmadi in het voetbalpraatprogramma van ESPN. "Het helpt je team ook niet om in een wedstrijd te komen."

De analist van de sportzender noemt ook Josip Sutalo als dissonant tegen Heerenveen. "Het is met Sutalo en Sosa constant het geval. Dan spelen ze een wedstrijdje redelijk, maar daarna is het gewoon weer raak."

El Ahmadi laat het daar niet bij. "Het lijkt gewoon helemaal niet op verdedigen wat hij aan het doen is. Ze zeggen dat hij met vijf verdedigers beter is, maar daar heeft dit niks mee te maken. Hij was, vooral in de eerste helft, echt dramatisch."

"Met zo'n speler in je team kom je gewoon nooit meer in de wedstrijd. Dat is dan je linksback…", sluit de 53-voudig international van Marokko zijn betoog af.

Meer nieuws

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
3
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
17
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
15
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
22
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
6

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties