Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi: 'Ik dacht: 'moet ik hier zo eindigen als profvoetballer?''

Laatste update:

De 32-jarige middenvelder liet zich in 2011 voor een half jaar verhuren aan Al-Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten en leidde daar een naar eigen zeggen 'waanzinnig leven'. Waar menig voetballer in zo'n situatie graag langer zou blijven, daar keerde El Ahmadi gauw terug in Rotterdam. "Voor mij hoeft het niet. Ik ben snel tevreden. Al heel snel dacht ik, ik heb deze gave van God gekregen. Moet ik na al mijn jeugdjaren hier zo eindigen als prof? Ik ben er snel vertrokken", aldus El Ahmadi in De Telegraaf.

]

De Marokkaans international zegt dat hij geen behoefte heeft aan een druk bestaan op de sociale media en aan glamour. Hij beseft dat hij het beter heeft dan menigeen en probeert anderen waar het kan te helpen, zo vertelt hij. El Ahmadi groeide op met Tjaronn Chery, die eveneens prof werd, maar hij heeft ook gezien dat andere vrienden 'met andere dingen bezig waren'. "Zij kozen ervoor om ons niet te benaderen omdat ze zagen dat wij talent hadden en echt voetballer wilden worden. We zijn daardoor nooit in die situatie gekomen."

El Ahmadi heeft bewondering voor voetballers die alles uit hun carriere hebben gehaald, maar zelden tot nooit gekke dingen doen. "Als ik zie wat Lionel Messi heeft gewonnen in zijn leven, dan weet ik dat heel veel jongens in zijn situatie volledig de weg zouden zijn kwijtgeraakt. Maar hij blijft altijd dezelfde, rustige persoon. Je hoort nooit gekke verhalen over hem. Dat spreekt mij zo aan. In eigen land zie ik dat bij Clarence Seedorf en Robin van Persie. Die jongens hebben alles bereikt, in de wereldtop gespeeld en blijven sociaal en maatschappelijk goed in het leven staan. Ze zouden alles kunnen kopen, maar doen dat niet."

Haalt Karim El Ahmadi het maximale uit zijn loopbaan?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties