Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi: 'Ze gingen dwars door de hekken, ze waren niet te houden'

Laatste update:

"Het is heel lang geleden, dit geeft een speciaal gevoel", reageert El Ahmadi in gesprek met Ziggo Sport. "Ik heb het pas meegemaakt met Feyenoord, dat we na achttien jaar zonder titel eindelijk weer kampioen zijn geworden. Met Marokko was het ook twintig jaar geleden. Het was echt een gekkenhuis, alles kwam los. Er zat zo veel emotie in."

Marokko versloeg Ivoorkust met 2-0 en het WK werd gehaald. Een knappe prestatie, want het begin van de kwalificatiecampagne verliep tegenvallend. "We haalden twee punten uit twee wedstrijden, we waren al afgeschreven. Op het einde kwam een WK-ticket toch weer in zicht, het begon weer te leven. Ivoorkust was op papier een lastige tegenstander, het veld was niet best en het was ontzettend warm, maar we hebben het wel geflikt."

El Ahmadi en zijn ploeggenoten werden bejubeld door uitzinnige fans. "Het was niet normaal, ze gingen dwars door de hekken heen, ze waren niet te houden. Dan zie je wat het allemaal losmaakt bij de fans. Het is heel mooi en heel speciaal", aldus El Ahmadi. "Voor mij is het sowieso een ontlading en ik denk voor heel Marokko. Kijk hoeveel mensen we blij hebben gemaakt, ik zag oudere mensen huilend op straat."

-
Karim El Ahmadi is de beste speler van Feyenoord

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
2
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
4
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties