Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi ziet Oranje-kandidaat: 'Voetballend met gemak, verdedigend twijfel ik'

Laatste update:

"Met Wieffer klopt de balans op het middenveld veel beter", zegt El Ahmadi bij Dit was het Weekend van ESPN. "Tegen Fortuna spelen ze fantastisch voetbal. Hij kijkt goed om zich heen. Hij haalt de passlijn van de tegenstander naar de spitsen eruit. Het is een beetje de Aursnes van vorig jaar. Hij speelt simpel en houdt goed de balans. Voetballend is hij zeker tegen de kleintjes echt een meerwaarde."

El Ahmadi kijkt er niet vreemd van op indien Wieffer een uitnodiging voor Oranje krijgt. "Hij zal voetballend makkelijk meekunnen bij het Nederlands elftal. Maar verdedigend twijfel ik", geeft de oud-middenvelder aan. El Ahmadi denkt dat de handelingssnelheid van Wieffer niet onderdoet vergeleken bij andere internationals. "Zijn kwaliteiten zijn om zich heen kijken en één keer raken. Dat is het belangrijkste voor de handelingssnelheid."

Feyenoord heeft als koploper van de Eredivisie momenteel drie punten voorsprong op Ajax. Voor El Ahmadi zijn de Rotterdammers de grootste titelfavoriet. "De verdediging van Feyenoord is de meest stabiele van de Eredivisie. Zelfs Burak Yilmaz van Fortuna werd er gek van. Geertruida en Hancko zijn erg goed. Voetballend is Geertruida ook heel goed. Hij durft in te dribbelen. De verdediging is heel stabiel en daarom zijn ze kampioenskandidaat nummer één."

Meer nieuws

Voetbalpraat compleet eensgezind over wie er afvallen bij Nederlands elftal
9
Koeman begint aan voorbereiding Nederlands elftal met slechts vijftien spelers
1
De EK-selectie van België: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
18
Oud-ploeggenoot Kenneth Perez is lovend over Priske: 'Goede keus van Feyenoord'
21
Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
51
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
91

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties