Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi ziet 'verdwaalde' speler bij Ajax: 'Dat is echt een probleem'

Laatste update:

De positie van verdedigende middenvelder vormt een probleem in het elftal van John van 't Schip, zo denkt El Ahmadi. De spelers die dit seizoen als nummer 6 hebben gespeeld voor Ajax zijn allemaal te licht bevonden in de ogen van de analist.

"Ik vind wel dat je een ervaren speler nodig hebt daar", steekt El Ahmadi van wal. "Voor Silvano Vos is het eigenlijk nog te vroeg. Tahirovic en (Branco, red.) Van den Boomen zijn spelers die eigenlijk niet op die positie kunnen spelen en ze kunnen het ook niet belopen."

Vooral de Bosnische controleur wist vooralsnog niet te overtuigen. "Tahirovic, een jongen van twintig, hoe ik hem zie spelen... Hij oogt een beetje verdwaald. Balverlies, in de duels niet scherp", aldus El Ahmadi.

"Dus ik vind dat je daar een ervaren speler nodig hebt, waardoor je (Kenneth, red.) Taylor en (Kristian, red.) Hlynsson ook beter laat spelen. En ook je buitenspelers. Dus ik vind dat wel echt een probleem als je nog naar boven wil kijken."

De voormalig middenvelder benadrukt hoe belangrijk het is om een goede controleur in huis te hebben. "Het is ook gewoon een belangrijke positie en je hebt daar een jongen van twintig lopen. Tuurlijk zijn er ook echt grote talenten die daar wel goed kunnen spelen als je een goed draaiend team hebt." Die laatste voorwaarde gaat niet op bij Ajax, zo vindt El Ahmadi.

Hij krijgt vervolgens van presentator Jan Joost van Gangelen de vraag of Ajax 'de portemonnee moet trekken'. "Ja, ik dat vind ik wel. Mensen zeggen nu dat je Van den Boomen mist, maar die kan ook niet echt als nummer 6 spelen. Ik denk dat je daar wel wat anders nodig hebt", besluit El Ahmadi.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties