Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ghazi over transfer: 'Speelt nu niks, volledige focus ligt op Ajax'

Laatste update:

"Er speelt nu niks, dus mijn volledige focus ligt op Ajax. Met de rest ben ik helemaal niet bezig", legt El Ghazi uit in De Telegraaf. Vanaf donderdag keert de aanvaller, die niet uitgebreid in wil gaan op wat er gebeurd is op de training, terug in Ajax 1. Dat Bertrand Traoré in januari de Afrika Cup gaat spelen ziet hij als een kans.

Anderhalve week geleden sprak El Ghazi met Bosz en hij kreeg het idee weer op nul te kunnen beginnen. "De lucht is geklaard, er staat een streep onder. Daarom wil ik er ook niet uitgebreid op ingaan wat er die training precies is gebeurd. Ik heb mijn excuses aangeboden en die zijn aanvaard." Ook richt El Ghazi zich nog tot de fans. "Er is veel over me gezegd en geschreven en ook de fans waren keihard. Misschien terecht, maar er lijkt ook weleens te worden vergeten dat ik pas 21 ben en spelers van die leeftijd fouten maken."

Anwar El Ghazi hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties