Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ghazi wist niets van plannen Ajax: 'Ik word er nu ook emotioneel van'

Laatste update:

"Hij zei: 'Je wordt door je club aangeboden bij andere clubs'", memoreerde El Ghazi, die voor het Franse Lille speelt, in het programm Bij Andy in de Auto. "Ik zei: 'Waarom dan? Ik ben helemaal niet van plan om weg te gaan. Ik wil helemaal niet weggaan'. Ik word ook emotioneel als ik er nu over praat. Het doet gewoon pijn. Ik wilde het niet."

De zaakwaarnemervan El Ghazi gaf aan dat hij alleen maar doorgaf wat Ajax hem had verteld. "'Die zeggen dat het beter is om gewoon weg te gaan. Ik zal zeggen dat je het niet van plan bent', zei mijn zaakwaarnemer. Ik zei toen: 'Ja, graag. Want ik ben helemaal niet van plan om weg te gaan. Ik voel me daar nog veel te jong voor en wil bij mijn ouders blijven'. Toen gaf Ajax toe dat ik mocht blijven en dat ze mij als selectiespeler zouden behandelen. Alleen: ik moest wel weten dat er spelers zouden komen die voorrang op mij zouden krijgen. Dan loop je achter de feiten aan."

El Ghazi had een goed gesprek met Peter Bosz, de opvolger van Frank de Boer, maar vervolgens belandde El Ghazi alsnog op de bank en tribune. Na het debacle tegen FK Rostov kwam ook Hakim Ziyech naar Amsterdam en Bertrand Traoré werd van Chelsea gehuurd. "Kasper Dolberg deed het goed in de spits en daardoor kwam Traoré op rechts te staan. Hij is een goede speler hoor, maar ik had zelf meer kansen verwacht."

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties