Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax

Laatste update:

Het contract van Farioli gaat op 11 juni in, en loopt tot en met 30 juni 2027. Hij wordt bij Ajax de opvolger van interim-trainer John van 't Schip, die eind oktober de ontslagen Maurice Steijn verving. Van 't Schip leidde Ajax van de virtuele laatste plaats naar uiteindelijk de vijfde plek in de Eredivisie.

Technisch directeur Alex Kroes is zeer positief over de aanstelling van de Italiaanse coach, zo laat hij weten via de officiële kanalen. "Francesco is een trainer die gepassioneerd met zijn vak bezig is, die alles tot in detail doordenkt en zijn gedachten goed kan overbrengen op zijn ploeg."

"Wij zijn erg enthousiast geworden door de gesprekken die we met hem voerden. Maar ook door de informatie die we voor die tijd al over hem verzameld hadden. Bijvoorbeeld over zijn werkwijze en zijn denkwijze over voetballen. Je ziet zijn manier van werken en denken goed terug in zijn trainingen en tijdens wedstrijden."

"Uit alles blijkt dat Francesco een intelligente man is die goed met mensen om kan gaan en dat is ook een heel belangrijk onderdeel van het vak", aldus Kroes. "Al met al zijn wij ervan overtuigd dat hij bij Ajax past."

Farioli kijkt zelf logischerwijs ook enorm uit naar de nieuwe uitdaging. "Ik ben erg blij om hier in Amsterdam te zijn, samen met de andere stafleden gaan wij ons vol overgave inzetten. We willen terug naar de basis en ons verbinden met hetgeen waar Ajax voor staat. Ook willen we nieuwe energie brengen met een positieve manier van werken en denken."

"Ik ben mij bewust van het feit dat er een hoop werk te doen is, maar we zijn al begonnen met de voorbereiding", besluit Farioli. "We willen geen tijd verliezen en ons nu al klaarmaken voor de start van het seizoen, om Ajax terug te brengen naar de plek waar het hoort."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Vaart ziet absolute uitblinker bij Oranje: 'De Polen zijn bang voor hem
3
Stekelenburg ziet in warming-up Polen opvallend signaal voor Oranje
4
Schokkende beelden: politie schiet man in Hamburg neer; ook foto wapen duikt op
0
Ronald Koeman legt uit waarom hij niet voor koppeltje Geertruida-Frimpong kiest
11
V/d Vaart: 'In Oranje is hij by far de beste, hij is ook afgevallen en fitter'
8
Live meepraten op het EK: Polen - Nederland
511

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties