Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Hamdaoui hekelt Ajax: 'De club vertelt niet de waarheid'

Laatste update:

Valentijn Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf, maakte zondag aan Eredivisie Live bekend dat El Hamdaoui zonder een akkoord teruggekeerd zou zijn uit Florence. Daar liet hij zich zaterdag al medisch keuren en voerde hij onderhandelingen over een contract bij Fiorentina. Aanvullende voorwaarden op het laatste moment vanuit het kamp-El Hamdaoui zouden voor oponthoud zorgen, zo was de lezing in het weekend.

Daar is echter niets waar van waar, stelt El Hamdaoui nu. "Ajax bracht naar buiten dat het nu aan mij en Fiorentina is. Maar ik ben eruit met die club. Ajax is zelf met aanvullende voorwaarden gekomen. Ajax vertelt dus niet de waarheid", zegt de spits tegen NUsport. Albert van Werkhoven, de fiscaal specialist die hem met raad en daad bijstaat, zegt dat er vrijdag contact is geweest met Ajax en dat er toen afgesproken is, onder welke voorwaarden de transfer definitief doorgang kon vinden.

Een afkoopsom voor El Hamdaoui verlangt Ajax sowieso, maar de spits zelf wil ook een schadevergoeding. Door alle gebeurtenissen in de laatste maanden heeft de Marokkaans international imagoschade opgelopen; Van Werkhoven benadrukt dat nog steeds niet duidelijk is op basis waarvan precies Frank de Boer besloot niet langer gebruik te maken van El Hamdaoui. "Consequentie is dat de carrière van Mounir onterecht ernstig is beschadigd. Ook bij de beloften heeft hij nauwelijks wedstrijden mogen spelen. Dan sta je een half jaar stil. Daardoor heeft hij de Afrika Cup gemist."

"Je moet je voorstellen wat er zou gebeuren als een Nederlandse international door zo'n situatie het komende EK zou missen", vervolgt Van Werkhoven. "Dan had dit land op zijn kop gestaan. Daarom is een schadevergoeding op zijn plaats, meenden wij." Ajax, El Hamdaoui, Van Werkhoven en zaakwaarnemer Sigi Lens kwamen vrijdag tot een akkoord over alle voorwaarden, zegt het kamp-El Hamdaoui, en daarop reisde de spits zelf naar Italië om een gesprek aan te gaan met Fiorentina.

Hij kwam zelf tot overeenstemming, maar Ajax en Fiorentina zijn er nog niet uit. "Het vervelende is dat er nu gezegd wordt in de media dat wij met aanvullende voorwaarden zijn gekomen. Dat klopt dus niet. Wij hebben ons aan de afspraken gehouden. Mounir wil graag, maar Ajax stelt de zaken nu anders voor. Daar balen wij van. Vandaar dat we nu eens zelf de pers zoeken om onze kant van het verhaal te doen." Ajax stelt in een reactie aan het magazine dat het juist niet meegaat in een schadevergoeding voor El Hamdaoui. "We gaan niet reageren op de aantijgingen die ons verder worden gedaan, behalve dat er een hoop onzin wordt verteld. De mensen die Ajax en dan met name Jong Ajax volgen, weten hoe het wel zit", luidt de reactie van een woordvoerder.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties