Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Hamdaoui maakte mooiste treffer in Nederland in 2010

Laatste update:

Een voorzet van Eyong Enoh werd door Heerenveen-verdediger Arnold Kruiswijk niet goed weggewerkt, waarna El Hamdaoui de bal in één keer op de slof nam. Het speeltuig zeilde langs doelman Kevin Stuhr-Ellegaard in de verre kruising van het doel. Daarvoor had El Hamdaoui eveneens op prachtige wijze gescoord: zijn wonderschone lob was volgens onze bezoekers het op twee na mooiste doelpunt van 2010.

Onder voormalig trainer Martin Jol was de spits een onbetwiste basisspeler, maar Frank de Boer had voor het Champions League-duel met AC Milan andere plannen met de Marokkaan. De wijze waarop de van AZ overgekomen aanvaller vernam dat hij in niet in de basis zou staan, via de media, viel niet in goede aarde. Een dag na de krachtmeting in San Siro uitte El Hamdaoui zijn teleurstelling over de gang van zaken in een onderling gesprek met zijn trainer. Nadien kwam de Marokkaans international niet meer in actie voor de Amsterdammers, die hem wel terug verwachten op de eerste training van het nieuwe jaar.

Naast de twee doelpunten van El Hamdaoui werd een afstandsschot van Aissati verkozen in de top drie. De kleine middenvelder schatte een door Davy Pröpper verlengde uittrap op waarde, haalde ineens uit en zag zijn inzet over sluitpost Cees Paauwe tegen de touwen slaan. Spelers die vanwege hun mooie doelpunten ook genomineerd waren maar de top drie niet haalden, zijn Everton (Heracles Almelo), Ruud Vormer (Roda JC), Balázs Tóth (VVV-Venlo), Luuk de Jong (FC Twente), Ali Boussaboun (NAC Breda), Georginio Wijnaldum (Feyenoord) en Frank Demouge (FC Utrecht).

Doelpunt van het Jaar: Binnenland (6643 stemmen)

Mounir El Hamdaoui II 3,65 (519 stemmen)
Ismail Aissati 3,6 (504 stemmen)
Mounir El Hamdaoui I 3,55 (514 stemmen)

Everton 3,3 (491 stemmen)
Ruud Vormer 3,2 (489 stemmen)
Balasz Toth 2,95 (476 stemmen)
Luuk de Jong 2,9 (498 stemmen)
Ali Boussaboun 2,9 (482 stemmen)
Georginio Wijnaldum 2,85 (502 stemmen)
Frank Demouge 2,8 (478 stemmen)

Ajax moet Mounir El Hamdaoui behouden

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties