Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Hamdaoui sprak met Vlaar over situatie: 'Ik zou het wel mooi vinden'

Laatste update:

"Ik heb er in het begin wel met hem over gesproken", zegt de spits tegen Voetbal Inside. "Hij is hier vooral om zichzelf fit te houden, voor de rest weet ik niet wat zijn verdere plannen zijn", lacht El Hamdaoui. "Uiteindelijk maakt elk mens zijn eigen keuzes. Ik zou het wel mooi vinden: het is toch een goede speler met veel ervaring: een goede jongen", sluit El Hamdaoui af.

Vlaar klopte eerst aan bij Feyenoord met het verzoek om daar mee te mogen trainen, maar Martin van Geel moest de verdediger teleurstellen. Hij zei recent al dat hij rustig kijkt wat de beste keuze is, wanneer hij helemaal 'opgetraind' is bij AZ. ""Ik zie wel wat er op mijn pad komt en hoe concreet dat is. Dan ga ik plussen en minnen. Wat is belangrijk? Ik ben inmiddels ook 30. Ik laat mijn gevoel spreken", gaf Ron Beton aan in De Telegraaf.

Denk je dat Ron Vlaar uiteindelijk net als Mounir El Hamdaoui weer bij AZ tekent?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties