Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'

Laatste update:

"Mijn gevoel zegt dat hij deze zomer verkocht gaat worden", begint Van Wissing in de podcast De Oosttribune van RTV Oost. Steijn staat dit seizoen op dertien goals en twee assists in de Eredivisie.

Meer: Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: ‘Heel gaaf!’ | Maurice Steijn omhelst Van Nistelrooij na heerlijke goal van zoon Sem

Jan van Staa zou een verkoop ook niet raar vinden. "Dat is toch logisch? Als je zijn cijfers ziet als aanvallende middenvelder. In de 2. Bundesliga zoeken ze dit soort jongens aan de lopende band. Loopvermogen, scorend vermogen. Je ziet hem elk jaar beter worden."

Nico Wantia denkt niet dat de 2. Bundesliga interessant is voor Steijn. "Waarom zou hij daar naartoe gaan als hij met FC Twente de Champions League in kan?"

Van Staa doelt vooral op het financiële plaatje, daar de clubs in de (top van de) 2. Bundesliga soortgelijke salarissen betalen als FC Twente. "In de begroting zouden ze hem wel kwijt kunnen", aldus de oud-trainer.

Van Staa weet ook wel waar de kracht van Steijn niet ligt. "In de korte combinatie is hij niet zo sterk. Maar hij moet meer vanuit de tweede lijn schieten. Dat heb ik laatst ook tegen hem gezegd."

Steijn werd in de zomer van 2022 door FC Twente overgenomen van ADO Den Haag, dat hem transfervrij zag vertrekken. Na bijna twee volledige seizoenen in Enschedese dienst staat de teller op 73 wedstrijden, waarin hij 21 keer scoorde en 4 keer aangever was.

Doet FC Twente er goed aan om Sem Steijn te verkopen?

Meer nieuws

Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
36
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
67
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
36
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties